Speedfitness vélemények

Kétgyermekes dolgozó anyukaként rendkívül kevés időm jut a testmozgásra, ezért számomra ez az ideális megoldás. Heti 2-szer 15-20 perces Speedfitness tréninggel ugyanazt a hatást érem el, mint 4 óra konditermi edzéssel.

Gregor Bernadett (színésznő)

A konvencionális tréning mellé ez a technológia az egyik titkos hadifegyverem. Amellett, hogy tónusossá teszi az izmokat, szálkásításra is kiválóan alkalmas. Ez a jövő fitness trendje, és nagyon örülök, hogy széles körben kezd elterjedni!

Németh Dorottya (Fitness világbajnok)

Rövid idő alatt is látható eredményeket értem el vele az eddigi konditermes tapasztalataimat is felülmúlta. Annyit dolgozok reggeltől estig, hogy nem fér bele az időmbe a napi több órás edzés. Ezért örülök, hogy rátaláltam a SpeedFitness-re mert így nagyobb hatékonysággal érem el rövidebb idő alatt a kívánt eredményt. Ajánlom mindenkinek!
Szabó Győző (színész)

6 hozzászólás a(z) “Speedfitness vélemények” bejegyzéshez

 1. Csilla

  Kíváncsiságból próbáltam ki a speedfitnesst, úgy, hogy előtte sokat nem tudtam róla. Felkeltette érdeklődésemet az, hogy a heti több órás edzést kiválthatja. Munka mellett kevesebb időm jut már a testem fitten tartására, így a célom a fittség megörzése, és izmaim fejlesztése volt, mert vékony testalkatú vagyok, és, mert az egésznapi ülőmunka után a szervezetem eléggé kívánja a felfrissülést. Még csak 4 alkalommal vettem részt az edzésen, de meglepett az eredmény: izmaim kezdenek megerősödni, aminek nagyon örülök így a tél közepén, mert erősebbnek, és ebből fakadóan egészségesebbnek is érzem magam, továbbá több energiám van, szintén a megindult izmosodásnak, és erősödésnek köszönhetően.
  És, hogy milyen érzés az edzéseken résztvenni? Kellemes, érdekes, 20 perc alatt mindent átmozgat :)!

  Válasz
 2. Kata

  Kedves Kata!
  Két gyermekes anyukaként, nulla mozgásra volt időm. Sajnos az utóbbi időben felszedtem plusz hét kilót, és jó sok narancsbőrt is! Két hónapja döntöttem, hogy valamilyen mozgásformára szükségem van, hiszen nyárra jó lenne, kicsit “rendbe” szednem magam! Ekkor kezdtem el hozzád járni, és a mai napig csak hálás lehetek Neked! A gép fantasztikus, te pedig kedves és közvetlen edző vagy! Az elején sem volt kisebbségi érzésem, az alakom miatt, és azért sem mert nehezen kaptam levegőt a terhelések alatt! Mára a narancsbőr eltűnt a kilók pedig olvadnak rólam. Az egész testem sokkal feszesebb lett, átalakult! Az L-es méretű ruháimat , lecserélhettem a szekrényben eldugott M-esekre!
  Köszönök mindent! Természetesen továbbra a vendéged leszek hetente kétszer! :) Mindenkinek szívből ajánlom a Streamline Stúdiót!

  Válasz
 3. Mariann

  A gyerekekkel otthon töltött évek után nagyon vágytam arra, hogy újra igazi nőnek érezzem magam. De nem tudtam hol is kezdjem el… Ekkor ismertem meg a Speedfitnesst és a Streamline Studiot, aminek köszönhetem a nagyon gyors és látható eredményeket, és visszakaptam az önbizalmam. Az első edzés előtt izgultam, hogy még egy rendes fitness ruhám sincs, de a telefonban az edző, Kata kedvesen megnyugtatott, hogy nincs rá szükség, mert mindent biztosít számomra. :-) Annak különösen örülök, hogy ezzel az edzéssel a gátizmot is erősítem (2 szülés után ez sem elhanyagolható szempont). Most már vidáman várom a tavaszt és a nyarat, mert nem kell takargatnom a felesleges kilókat. Köszönöm szépen! :-)

  Válasz
 4. N. Ferenc

  Nagyon szkeptikus voltam a speedfitnessel kapcsolatban – amíg nem próbáltam ki! Azt gondoltam, hogy ez megint csak egy női sportocska. A haverokkal időnként a konditermeket látogattuk, de sosem értem el látványos változást. (Hamar ráuntam.) Nos, az interneten rátaláltam a Streamline Studiora, ahol sok infot olvastam erről az edzésről. Gyors időpont egyeztetés, és az első próbaedzés után bele is vágtam egy 10 alkalmas bérletbe! Most már a vége felé járok és nagy örömömre szolgál, hogy beindult a változás! Nem csak a feleségem, de a haverok is észrevették a különbséget! Kata hasznos tanácsokkal is ellátott a táplálkozást illetően, így még látványosabb az eredmény. Szeretek ide járni: nyugodt környezetben a figyelmes és kedves személyi edzőm csak rám figyel, és segít végig az edzés során. :-) Like Neki! Köszi Kata! :-)

  Válasz
 5. Istvan - 58 éves

  Több bérletet is vásároltam Katánál, mert egyszerűen úgy éreztem, hogy teljesen felfrissülök a speedfitness hatására. Korábban is mindig sportoltam valamit, jelenleg rendszeresen kerékpározom valamint speedfitnessre járok hetente egyszer. Az edzések hatására megéreztem, hogy a mélyebben fekvő izmaim is léteznek! A hátfájásom gyakorlatilag elmúlt, fiatalosabbnak érzem magam, tartásom javult. A rendszeres mozgáshoz hozzászoktam, az edzéseket mindig várom. Ajánlom mindenkinek!

  Válasz
 6. Zsuzsi – 40 éves, 2 gyermekes anyuka,

  Lassan 1 éve járok Katához speedfitness edzésekre. A kezdetekkor jelentős túlsúllyal küszködtem, több mint 10 kg pluszt hordoztam magamon, nap mint nap szembesültem negatívumaival. Nem csak esztétikai szempontból idegesített, hanem kihatott az egészségemre és lelki életemre is. Elegem volt abból, ahogy kinéztem. Az egyik barátnőm javaslatára – aki már járt Katához folyamatosan – próbaedzésen vettem részt. Szinte azonnal meggyőzött arról, hogy itt a lehetőség, csak járjak folyamatosan és meglesz az eredmény. Kata alaposan kikérdezett és összeállítottuk, hogyan is legyenek az edzések. Mellette kaptam tőle hasznos dietetikai tanácsokat is. Lassan indult meg a változás, de azok az apró kis mínusz dkg –ok is örömet okoztak, egyben motiváltak folyamatosan. Kezdtem azt érezni tényleg igaz, hogy mozgás nélkül nincs változás. Még jobban figyeltem a kalóriákra, és arra, hogy a mozgás mindig ott legyen az életemben. És bejött!! Most is járok speedfitnessre, mert folyamatosan kondiban szeretném tartani magamat, önbizalmam visszatért. Az ismerőseim is felfigyeltek a pozitív változásra, ami nekem további erőt jelent abban, hogyan figyeljek önmagamra. Nincs semmi trükk, csak ennyi: folyamatos edzések, kitartás, megfelelő rendszeres étrend. A többi jön magától!

  Válasz

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.