Speedfitness videók

Speedfitness EMS multi-edző
A piac legfejlettebb egész testes izomstimulátora Magyarországon. Feszes test, lapos has, gyönyörű tartás, kicsattanó erőnlét, vitalitás és formás izmok.
Ami eddig csak hosszú évekig tartó, kemény edzéssel volt lehetséges, az most a Speedfitness-szel már heti 2×20 perc edzésidő alatt elérhető.
Felhasználási területei: fitness, élsport,rehabilitáció,szépség,alakformálás

Speedfitness – A leggyorsabb út a topformához
Ami eddig csak hosszú évekig tartó, kemény edzéssel volt lehetséges, az most a Speedfitness multi-edzővel már rövid idő alatt elérhető. Heti 2×20 perc edzésidő elegendő, hogy látható és érezhető sikereket érjünk el az alakformálás és izomépítés terén, már néhány hét alatt.

Speedfitness – EgészségŐr Magazin – Viasat 3
Deutsch Anita és Jakabos Zsuzsanna kipróbálták a Speedfitnesst, és elmondják a tapasztalataikat

Mozgás tévé: Speedfitness riport
Ez a video azoknak készült, akik eddig tisztes távolságból, szkeptikusan szemlélték a Speedfitnesst és csak a hagyományos (lefutok minden nap 10 km-t) típusú edzésformák hatásosságában hittek. Hihetnek továbbra is, de előbb-utóbb el kell ismerniük a Speedfitness légjogosultságát is a szabadidős sportok és élsport területén is… Ugyanis ez a JÖVŐ!
A videóban Beé István Európa- és világbajnok kajakost és Szabó Győzőt is láthatjátok, miként küzdenek az árammal :)

Speedfitness óra Fluorral és SP-vel a Reggeliben

Speedfitness Beauty kiállítás 2010
A Speedfitness bemutatkozott a szépségszektorban is! Az áprilisi Beauty Show-n rengeteg érdeklődő próbálhatta ki Magyarország legfejlettebb izomfelépítő technológiáját a saját bőrén. A szépség szakma is elismeri, hogy nem elegendő csupán kívülről, pl. ultrahangos zsírlebontással küzdeni a tartósan jó alakért, az izmok felépítése és megtartása az igazi kulcsa a vágyott formáknak. A Speedfitness technológiájával ez most hihetetlen gyorsan elérhető válik és számos egyéb pozitív hatása kihat az életminőségre is.

Vissza a lap tetejére